IniciNoticiesEsportsAquest diumenge 17 de desembre arriba la V. Marxa Solidària per la...

Aquest diumenge 17 de desembre arriba la V. Marxa Solidària per la Marató de TV3 que organitza AAVV Urbanització Sant Daniel

El divendres 15 de desembre és la data límit per apuntar-se, les inscripcions es poden fer presencialment cada tarda de 17:00h a 19:00h davant del CEM Tordera o via online posant-vos en contacte amb l’associació

L’Associació de veïns de la urbanització de Sant Daniel organitzen pel proper diumenge 17 de desembre la cinquena Marxa Solidària per recaptar fons per a la Marató de TV3. Comptarà amb un recorregut de 13 quilòmetres de circuit i és apte per a tothom. La sortida serà popular conjunta a les 9:00h del matí des del Parc de la Urbanització (C/Migjorn). Jesús Saltó, president de l’associació de veïns i organitzador, comentava que un any més esperen la cita amb ganes i amb l’objectiu d’aportar el màxim possible a una bona causa.

Jesús Saltó 1

“aquest any esperem arribar a les 200 persones, tot és per la Marató”

Des de l’organització demanen que els participants s’inscriguin amb antelació per tenir una previsió de persones que formaran part de l’activitat. Els membres de la junta estaran durant tota la setmana fins al divendres davant del CEM Tordera de 17:00h a 19:00h de la tarda apuntant inscripcions presencials. També es pot enviar un correu electrònic a aavvresidencialsantdaniel@gmail.com amb els noms i cognoms dels participants acompanyat del concepte “marxa”. Posteriorment s’ha de fer un ingrés al compte bancari de l’entitat, o bé, un bizum al 639 75 91 38. La participació té un preu de 8€, a mig recorregut hi haurà un avituallament i al finalitzar s’entregarà un entrepà de botifarra. Saltó detalla el recorregut i les novetats d’enguany.

Jesús Saltó 2

Juntament amb la inscripció també s’entregarà un número per optar a guanyar una de les dues paneres que tenen preparades gràcies als productes que han aportat els comerços de Tordera.

El divendres 15 de desembre és la data límit per apuntar-se.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES