IniciNoticiesRegidoriesCrida per col·laborar amb l’arribada dels Reis Mags a Tordera

Crida per col·laborar amb l’arribada dels Reis Mags a Tordera

Si esteu interessats a donar un cop de mà de manera voluntària us podeu inscriure  fins al 22 de desembre.

La Regidoria de Festes, de la mà de la Comissió de Festes, treballa des de fa setmanes en l’arribada de la comitiva dels Reis Mags de l’Orient a Tordera, la nit del 5 de gener.

Enguany, l’Ajuntament de Tordera aposta per renovar el format de la nit més màgica de l’any i per aquest motiu es necessiten voluntaris per fer-ho possible.

La crida a la participació s’adreça a totes les persones majors de 13 anys, entitats i a les colles que tinguin ganes de fer ben vistosa i participativa l’arribada dels Reis Mags. 

Si esteu interessats a donar un cop de mà de manera voluntària us podeu inscriure a través d’aquest formulari, fins al 22 de desembre.

Document autorització de participació per als menors d’edat

Els nois i noies menors d’edat hauran de presentar a l’autorització paterna/tutorial a Serveis Personals per participar-hi. L’autorització la podeu descarregar d’es d’aquest espai i presentar-la el dia de la reunió informativa que tindrà lloc properament. També es pot adjuntar en el formulari d’inscripció.  Per a més informació, us podeu posar en contacte amb l’Àrea de Serveis Personals (Tel. 937643717 / o whatsApp 667 595 659)

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES