IniciNoticiesPolíticaL'Ajuntament de Tordera es reuneix amb PIMEC Maresme-Barcelonès Nord per enfortir la...

L’Ajuntament de Tordera es reuneix amb PIMEC Maresme-Barcelonès Nord per enfortir la col·laboració

D’aquesta trobada s’han establert futures línies de col·laboració conjunta per dinamitzar el teixit empresarial.

PIMEC Maresme-Barcelonès Nord s’ha reunit amb l’Ajuntament de Tordera amb l’objectiu de tractar les necessitats de les micro, petites i mitjanes empreses del territori, fent incís en les particularitats de Tordera.

L’alcaldessa Elisabet Megias i el regidor de Promoció Econòmica, Rafael Delgado van rebre el president, Joan Pera, i el delegat territorial, Damià Fernández de PIMEC Maresme-Barcelonès Nord. Durant la reunió, la patronal va explicar la seva tasca institucional al territori i els serveis que ofereix a les empreses. D’altra banda, la reunió també va servir per detectar les inquietuds que tenen les pimes del territori que són, principalment, la reducció de la burocràcia administrativa, les dificultats per trobar persones treballadores amb perfils adequats a les necessitats reals de les empreses i la importància d’enfortir la formació dual a la comarca. Valorava la reunió el regidor de l’activitat econòmica, Rafa Delgado.

Delgado PIMEC

“es tracta de sumar esforços a favor dels empresaris”

En aquesta trobada, l’Ajuntament de Tordera i PIMEC Maresme-Barcelonès Nord van establir possibles línies de col·laboració conjunta per enfortir el teixit empresarial del municipi.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES