IniciNoticiesSalutEls professionals del CAP Tordera s’uneixen a la vaga convocada per diferents...

Els professionals del CAP Tordera s’uneixen a la vaga convocada per diferents sindicats

Reclamen sobretot millores laborals i econòmiques que creuen que el preacord de nou conveni no inclou.

El sindicat Infermeres de Catalunya ha convocat, a partir d’avui, una vaga indefinida. A Tordera, el personal d’infermeria s’uneixen a la convocatòria i s’ha planificat oferir serveis mínims. També secunden la vaga metges, administratius i tcai’s.

Es mantindrà l’activitat habitual a urgències i a les UCIs, i també l’atenció a pacients ingressats i als que requereixin cirurgies inajornables. A més de tractaments de radioteràpia i quimioteràpia en situacions urgents. La resta de serveis funcionaran com si fos un festiu. 

Reclamen sobretot millores laborals i econòmiques que creuen que el preacord de nou conveni no inclou. En canvi, el sindicat majoritari, SATSE, sí que dona suport al text, i no s’ha sumat a la vaga. A això cal afegir-hi, a més, que diversos sindicats minoritaris han convocat a tots els sanitaris de l’ICS (no només infermeres) a fer vaga aquest dimarts i dimecres. Volen protestar contra el nou conveni que l’empresa pública va tancar a finals de novembre. Asseguren que no desfà les retallades del 2010 i, a més, diuen que discrimina algunes de les categories laborals.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES