IniciNoticiesRegidoriesL'Ajuntament de Tordera organitza un taller de diagnòstic empresarial

L’Ajuntament de Tordera organitza un taller de diagnòstic empresarial

Serà el 25 de novembre i s’adreça a empreses, comerços i serveis

La Regidoria de Promoció de l’Activitat econòmica organitza el 25 de novembre un Taller Empresarial adreçat a empreses, comerços i serveis.

En aquest taller, dinamitzat per experts de diferents àrees de gestió de l’entorn de les empreses i activitat econòmiques, es treballaran els aspectes relacionats amb: l’Àrea de recursos humans i gestió del talent; Àrea de finances; Àrea de màrqueting i vendes i Àrea d’operacions: subministrament, gestió de recursos i eficiència en l’execució.

En finalitzar el taller s’entregarà un document als assistents amb les àrees de millora i també podran participar al llarg de l’any 2024 de sessions individuals d’assessorament amb els experts a la pròpia empresa per aprofundir en els aspectes a millorar.

El regidor de promoció de l’activitat econòmica, Rafa Delgado assegura que els tallers volen dotar de recursos a comerços i autònoms en el seu dia a dia.

Rafa tallers

“puguin aprofitar-se de negocis que surten”

El tallers es farà a l’hospital de pobres i les inscripcions es poden fer fins el 17 de novembre  a través de promocioeconomica@tordera.cat o per telèfon 937642816 de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 o per WhatsApp 674 298 586 Aquesta actuació rep el suport de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic | Teixit productiu de la Diputació de Barcelona.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES