IniciNoticiesCulturaTordera serà l'escenari de "La festa", una obra coproduïda del Teatre Nacional...

Tordera serà l’escenari de “La festa”, una obra coproduïda del Teatre Nacional de Catalunya i Teatres en Xarxa

Demà al matí es farà la presentació oficial al TNC

Aquest divendres es farà la presentació oficial al TNC del projecte, on Tordera també hi serà present com a equipament inclòs dins la gira. 

El Teatre Clavé acollirà “La Festa” el 8 de març. L’obra de Daniela Feixas, dirigida per Ricard Soler Mallol, és una coproducció del Teatre Nacional de Catalunya (TNC) i Teatres en Xarxa.

Aquesta representació, de gran projecció, és una obra teatral coproduïda per Tordera a través de la Fundació Teatre Clavé i Teatres en Xarxa amb el TNC. L’estrena de la representació serà aquest divendres 17 de novembre a les 19:00h al Teatre Nacional de Catalunya

L’Ajuntament de Tordera i la Fundació Teatre Clavé, són un dels impulsors del projecte dins de l’agrupació Teatres en Xarxa. Es tracta d’una col·laboració d’ens municipals entre Barberà del Vallès, Sant Joan Despí, Sant Andreu de la Barca, Tordera, Llinars del Vallès, El Vendrell, Lloret de Mar, Valls i Banyoles.

La voluntat és recolzar la producció cultural i en català, a més d’apropar les grans representacions teatrals als torderencs i torderenques. És per aquest motiu que un cop sigui presentada l’obra al TNC, farà gira per diferents municipis arribant al Teatre Clavé de Tordera el 8 de març de 2024.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES