IniciNoticiesPolíticaJunts per Catalunya reclama millores en el servei d’autobús de l’Alt Maresme

Junts per Catalunya reclama millores en el servei d’autobús de l’Alt Maresme

La diputada torderenca Judith Toronjo presenta una bateria de preguntes al Govern sobre el servei d’autobús

Des de fa unes setmanes els usuaris de les línies d’autobús de l’Alt Maresme que fan el trajecte per la costa fins a Barcelona han patit l’anul·lació de freqüències o la impossibilitat d’agafar aquell transport per l’alta demanda i manca de lloc al pas per alguns municipis.

Davant d’aquesta situació, la diputada torderenca de Junts per Catalunya, Judith Toronjo, ha presentat una bateria de preguntes al Govern de la Generalitat per conèixer quines freqüències han deixat d’operar en el trajecte per la costa fins a Barcelona; quines freqüències s’han modificat; saber els motius pels quals han deixat d’operar o s’han modificat les freqüències del servei esmentades. Escoltem la diputada.

Judith bus 1

La diputada torderenca reclama solucions per garantir un servei de transport públic de qualitat pels municipis de la zona, que també pateixen els problemes d’eficiència de la línia R1 de Rodalies, així com la manca de transport interurbà que afecta alhora la mobilitat fins als hospitals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

Judith bus 2

“creiem que s’ha reforçar la freqüència de busos”

Junts espera que en breu obtinguin les respostes a les preguntes i a partir d’aquí, preveuen presentar diverses propostes de resolució per abordar el tema.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES