IniciNoticiesCulturaJA ES CONEIXEN ELS NOMS DELS CANDIDATS I CANDIDATES A HEREU I...

JA ES CONEIXEN ELS NOMS DELS CANDIDATS I CANDIDATES A HEREU I PUBILLA DE TORDERA 2010

Ja es coneixen els noms dels candidats i candidates a Hereu i Pubilla de Tordera 2010. Els joves escollits són: Jaume Estévez Gay, Aitor Noguerol Pérez, Sandra Garcia Vega (Pubilla de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí 2010), Laura Carles Surós (Pubilla de Sant Pere 2010), Alba Sánchez Guixé (Pubilla de Sant Daniel 2010), Sònia Abril Robles i Marina Sala Martín. La presentació de tots els candidats i candidates es farà durant el transcurs del recital d’havaneres de la Festa Major, previst pel dia 19 d’agost. Enguany, per escollir-los, no s’ha pogut fer servir el mateix sistema que anys anteriors per un tema de protecció de dades, de manera que els joves que volien ser candidats havien de presentar-se voluntàriament. Ho ha explicat la Regidora de Festes de l’Ajuntament de Tordera, M. Àngels Cayró.

La Regidora també ha dit que de cara a l’any vinent s’estudia buscar un millor sistema, ja que no hi ha hagut massa joves que s’hagin presentat com a candidats. Escoltem M. Àngels Cayró.

Com cada any, les votacions per escollir la pubilla i l’hereu de Tordera es podran fer a través d’Internet al web www.tordera.cat, els dies 23, 24 i 25 d’agost (introduint el codi d’accés que es facilitarà amb el programa de presentació dels candidats) o bé dipositant la butlleta corresponent a les urnes que hi haurà a l’envelat durant els dies de concert i balls de tarda i nit.

ÚLTIMES NOTÍCIES