IniciNoticiesEntitatsELS SOCIS DEL CLUB FUTBOL TORDERA APROVEN UN PRESSUPOST DE 280.550 EUROS...

ELS SOCIS DEL CLUB FUTBOL TORDERA APROVEN UN PRESSUPOST DE 280.550 EUROS PER A LA PROPERA TEMPORADA 2010-2011

L’Assemblea ordinària de socis del Club Futbol Tordera, celebrada el passat cap de setmana, va servir per aprovar la gestió econòmica i esportiva de la temporada 2009-2010 i els objectius per a la propera campanya. Pel que fa al pressupost de la temporada que s’ha acabat, cal destacar que s’ha tancat amb un dèficit de 22.500 euros, el qual es podria reduir si finalment es cobren 10.500 euros pendents i es tenen en compte 6.600 euros que hi ha en existències. De la passada temporada, la partida que menys s’ha cobert ha estat la de publicitat.

De cara a aquesta propera temporada 2010-2011, els socis del club va aprovar a l’assemblea un pressupost de 280.550 euros. En àmbit esportiu, es mantindran els 19 equips actuals: 2 amateurs, l’equip femení, 2 juvenils, un equip de cadet, 2 infantils, 3 alevins i 4 benjamins i pre- benjamins. Recordem que aquest any, pel canvi de normativa, els alevins jugaran a futbol 7. Una altra de les novetats de la temporada, aprovada en assemblea, serà un “Reglament intern” que persegueix la bona organització i funcionament del club a tots els nivells: entrenadors, jugadors i pares i mares.

En el decurs de l’assemblea també es va explicar que ja han començat les obres dels nous vestidors i que estaran acabades a l’octubre.

Per últim, el Club Futbol Tordera informa que el dissabte, 14 d’agost, es jugaran dos partits: el 3r Torneig de veterans Octavio Delgado entre els veterans del Tordera i un combinat d’ex- futbolistes i periodistes, i a continuació d’aquest partit, el primer equip jugarà contra el Vilartagues, en el que serà el primer dels 6 partits de pretemporada programats a casa.

ÚLTIMES NOTÍCIES