IniciNoticiesEsportsManel Torreblanca, campió del món amb la selecció espanyola d’ensinistrament de gossos

Manel Torreblanca, campió del món amb la selecció espanyola d’ensinistrament de gossos

El Campionat mundial de la WUSV és l’esdeveniment esportiu caní més important a nivell internacional d’una sola raça, concretament de pastor alemany

Al Campionat Mundial de Treball d’Ensinistrament Esportiu amb gossos de raça pastor alemany de la WUSV ha participat Manel Torreblanca, veí de Tordera. El concurs es va celebrar a principis d’octubre a Győr, Hongria.

El Campionat mundial de la WUSV és l’esdeveniment esportiu caní més important a nivell internacional d’una sola raça. A Győr van participar 5 gossos de la selecció espanyola prèviament seleccionats en les seves delegacions en el campionat estatal. En total van competir 136 guies amb els seus gossos de 36 països diferents. Manel Torreblanca detallava el seu paper dins l’equip.

Manel Torreblanca 1

El rastreig, l’obediència i la defensa són les competències que tenen com a objectiu la selecció de gossos que després nodriran les unitats canines dels cossos de seguretat de l’Estat. Per exemple, els gossos guia i els gossos de rescat. El dia de la final, Espanya va quedar només un punt per sobre de la selecció d’Alemanya. Ho explica Manel Torreblanca.

Manel Torreblanca 2

“sabíem que anàvem amb un equip fort”

Un esport “binomi” (guia-gos) molt sacrificat, moltes hores d’entrenament i esforç que continua immers en diferents competicions al llarg de l’any. També cal destacar que aquests gossos seran els pares dels futurs participants.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.