IniciNoticiesSalutL’Hospital de Blanes, millor hospital d’Espanya en avaluació sanitària basada en valor

L’Hospital de Blanes, millor hospital d’Espanya en avaluació sanitària basada en valor

El centre ha estat premiat en la 5a edició dels Best Spanish Hospitals Awards®, que reconeixen l’excel·lència hospitalària mitjançant diferents indicadors

L’Hospital de Blanes ha obtingut el primer premi en avaluació sanitària basada en el valor en la categoria d’hospitals comarcals i generals en la 5a edició dels Best Spanish Hospitals Awards®.

Aquests guardons reconeixen l’excel·lència hospitalària mitjançant indicadors d’eficàcia, adequació i qualitat assistencial. En aquesta edició hi han participat un total de 143 hospitals, entre públics i privats, d’arreu de l’estat.

El Dr. Guillem Paluzie, Cap d’Informació i Documentació Assistencial sosté que és un “reconeixement molt important per a l’hospital i també a la feina que fan tots els professionals

Hospital Blanes

“els premis avaluen l’atenció metge als pacients”

Els premis han estat organitzats per la consultora Higia Benchmarking i la seva finalitat és potenciar la gestió clínica orientada a la millora continua dels hospitals d’aguts públics i privats. Els millors centres hospitalaris han rebut un diploma acreditatiu de la seva excel·lència.

1 COMENTARI

  1. Molt orgullós per aquest premi , dons la meva filla fa més de 25 any que hi treballa hi algun granet de sorra hi aura aportat aquest premi, moltes feliçitats.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.