IniciNoticiesCulturaArriba dissabte la fira del conte amb parades, tallers i espectacles

Arriba dissabte la fira del conte amb parades, tallers i espectacles

Una edició on es consolida el nombre d’activitats que es realitzaran a l’entorn de la fira.

L’Àrea de Cultura i Promoció Econòmica ja ho té gairebé tot a punt per celebrar l’edició número onze de la Fira del Conte, el proper dissabte 21 d’octubre.

La Fira del Conte tindrà dos emplaçaments: la de sempre, a la Plaça de l’Ajuntament i la del mirador on hi haurà ubicades les parades d’editorials, llibreries, il·lustradors, un espai de tallers i l’escenari de conte contes. A la Plaça de la Concòrdia, hi haurà parades d’artesania, tallers artesanals i l’escenari del concert familiar amb els Atrapasomnis i el seu espectacle “Atrapa la Festa”. Segons el regidor de Cultura i Fires, Pere Garcia els carrer Ferrers unirà aquest dos espais amb un passatge dels contes.

Fira conte 1

“volem reivindicar els contes tradicionals”

Una edició on es consolida el nombre d’activitats que es realitzaran a l’entorn de la fira, adreçades al públic familiar i que compten amb el suport de les entitats locals, il·lustradors, escoles, editorials i escriptors. A més, es disposarà de diferents espais que acolliran les propostes. Escoltem Pere Garcia

Fira conte 2

Les històries populars i el manga seran també protagonistes. I és que la zona de fira es convertirà en una zona temàtica amb decoració renovada especialment pel moment. Algunes de les activitats previstes per la XI Fira del Conte requereixen inscripció prèvia. Es pot fer enviar un correu a l’adreça. promocioeconomica@tordera.cat, fins el 19 d’octubre.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES