IniciNoticiesEsportsDemà el sènior femení del CEEB Tordera s’estrena a casa i el...

Demà el sènior femení del CEEB Tordera s’estrena a casa i el CFTordera visita el camp del líder

Dos enfrontaments difícils dels primers equips del nostre municipi contra el Força Lleida i el Fornells, respectivament

Cap de setmana esportiu pels primers equips de Tordera que es representa complicat tant pel sènior femení del CEEB Tordera com pel CFTordera. Demà a les 16h de la tarda, el conjunt d’Adam Fontes visita el camp del líder de segona catalana, el Fornells. Els torderencs venen de guanyar a casa la setmana passada i això ha fet que s’afronti aquesta jornada amb confiança, però amb moltes baixes. L’entrenador del CFTordera destaca que l’equip haurà de sortir concentrat des de l’inici.

fontes fornells

“es veurà un bon partit i dos equips que intenten proposar”

El duel es podrà seguir en directe per la 107.1FM i pel canal de Youtube de Ràdio Tordera a partir de les 16h de la tarda.

A les 20:15h començarà un altre enfrontament de categoria al pavelló dels països catalans. Correspon a la segona jornada de Lliga Femenina 2 del CEEB Tordera i l’estrena de les torderenques a casa. L’equip va donar la sorpresa la setmana passada guanyant a la pista de l’Ibaizabal en el primer partit de lliga, i demà buscarà plantar cara al Força Lleida. Marc Delemus, entrenador del sènior femení del CEEB Tordera, anima a tothom a veure aquest gran partit.

delemus lleida

“ve el vigent campió de la lliga catalana de lliga 2”

El partit es podrà seguir a través del canal de la FEB.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES