IniciNoticiesEntitatsLa Capsa dels Records commemora el 15 d’octubre el dia per la...

La Capsa dels Records commemora el 15 d’octubre el dia per la conscienciació de la mort gestacional, perinatal i neonatal

Ha preparat un esmorzar solidari, una exposició de fotografies i visualització de vídeos en el local de l’entitat al carrer ciutadans, 20

La Capsa dels Records és una entitat torderenca  dedicada a l’acompanyament de les famílies en el dol per mort perinatal, gestacional i neonatal i col·labora amb un total de 35 hospitals, en els quals han entregat unes 2000 capses a famílies que han perdut al seu nadó.

Amb motiu del Dia Internacional de la Mort Gestacional i Perinatal, que es commemora el 15 d’octubre, l’entitat ha organitzat per a aquella jornada diverses activitats per a ‘trencar el silenci’ i donar visibilitat a aquest dol. 

L’entitat La Capsa dels Records ofereix un esmorzar solidari que es farà al local de l’entitat al carrer Ciutadans, 20 durant el matí de diumenge. Amb una aportació econòmica us oferiran un tros de pa de pessic i un got de xocolata. El got, de plàstic dur i reutilitzables, permetrà contribuir a la cura del medi ambient evitant generar residus.

Durant la jornada també es podrà veure un exposició de fotografies sobre el dol gestacional i perinatal i una projecció de vídeos d’alguns professionals de la salut, i també famílies que han patit una pèrdua. Ho explica la presidenta de l’entitat, Maria Simon.

Capsa 15 octubre

“Animen a tothom a venir i ajudar a visibilitzar i compartir aquest dol”

Des de l’entitat també es convida a la ciutadania a decorar els balcons amb elements de color lila i l’ajuntament il·luminarà  diferents elements del municipi amb aquest color el proper dia 15 d’octubre.

L’entitat acaba d’estrenar pàgina web www.lacapsadelsrecords.com

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES