IniciNoticiesEsportsUn Força Lleida més preparat a LF2 tomba al sènior femení del...

Un Força Lleida més preparat a LF2 tomba al sènior femení del CEEB Tordera a la pròrroga

Dissabte passat es va viure un partit històric al pavelló dels països catalans en una categoria on mai cap equip del club havia competit

El CEEB Tordera Uni Girona es va quedar amb la mel als llavis en la seva estrena a casa a Lliga Femenina 2 contra un Força Lleida que ja serà la tercera vegada consecutiva en aquesta categoria. El partit va ser emocionant i no va decebre, tot i el domini durant els 40 minuts del Lleida, el duel es va decidir a la pròrroga perquè quan faltaven 4 segons per acabar, el Tordera va igualar el marcador a 71 i inclús la capitana va tenir el triomf en les seves mans, però el tir lliure de la victòria local va anar cap a fora. 5 minuts més que es van fer molt llargs per les torderenques, el desgast físic i un Força Lleida que es va refer ràpidament del cop anímic de la remuntada, amb més experiència a LF2 i també brillant en el tir va acabar emportant-se el partit per 73 a 85. Marc Delemus, entrenador del sènior femení del CEEB Tordera, estava orgullós de l’esforç de tot l’equip.

Delemus post Lleida

“hem competit contra un gran equip, sabíem que era complicat”

Un partit d’infart que va ser històric per Tordera i que aquesta setmana el conjunt torderenc repetirà a casa diumenge a les 13:00h contra el CB Andratx.

Qui també va encaixar una derrota aquest cap de setmana va ser el primer equip del CFTordera. En aquest cas els torderencs visitaven el camp dels líders de segona catalana, el Fornells, i es van posar amb un marcador favorable de 0 a 2 gràcies al doblet de Pitu. Però la segona part, un sol jugador del Fornells, Arnau Trujillo, va remuntar i condemnar amb 4 gols als visitants. El Tordera només va poder arrodonir i sentenciar el marcador definitiu amb el tercer, obra de Mame (4-3).

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.