IniciNoticiesEsportsCap de setmana gris pels 2 sèniors del CEEB Tordera

Cap de setmana gris pels 2 sèniors del CEEB Tordera

L’equip femení va caure a la pista del Viladecans i es queda fora de les fases finals de la lliga catalana LF2 i el conjunt masculí va perdre per 30 punts de diferència contra el Blanes en el primer partit de la temporada

Resultats negatius pels primers equips del CEEB Tordera. Aquest passat cap de setmana tant el femení com el masculí van perdre els seus enfrontaments a domicili. Per una banda, el CEEB Tordera Uni Girona afrontava el tercer partit de la lliga catalana LF2 a la pista del Viladecans. Les possibilitats de les torderenques implicaven guanyar el seu partit i que el GEIEG perdés de 13 punts de diferència. Al final, aquesta jugada no es va donar, ja que el Tordera va caure derrotat (56-46) en un partit on l’equip va estar molt poc encertat. Amb aquest resultat es tanca la fase de grups de la lliga catalana amb 3 derrotes. Ara, l’equip de Marc Delemus té la mirada posada en l’inici a LF2 el proper 7 d’octubre.

Per altra banda, el sènior masculí del CEEB Tordera va encaixar una dura derrota per 30 punts de diferència contra el Blanes (82-52). Suposava el primer partit de la lliga, però el conjunt torderenc no arribava en les millors condicions després d’una pretemporada atípica on han tingut jugadors de vacances i han hagut de pujar jugadors júniors. Els locals van ser superiors en tot el partit i això ho van patir mentalment els visitants. Marc Tresserras, jugador torderenc, explica que la derrota els deixa tocats.

Marc CEEB Tordera

“no era la imatge que volíem donar, el resultat no reflexa el que va passar”

Aquest cap de setmana, l’equip disputarà el partit a casa, al pavelló dels països catalans contra el Lloret a les 17:15h, un bon moment per recuperar l’ànim i les sensacions positives.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.