IniciNoticiesSocietatArriben 25 cadells al CAAD Maresme en menys de 72 hores, alguns...

Arriben 25 cadells al CAAD Maresme en menys de 72 hores, alguns procedents de Tordera

En els seus 17 anys de vida, el CAAD Maresme mai havia viscut un episodi similar. Amb poques hores de diferència van arribar al Centre 25 cadells procedents d’Argentona, Pineda de Mar i Tordera

En menys de 72 hores van arribar al Centre d’Atenció d’Animals Abandonats de Companyia del Maresme (CAAD) 3 caixes plenes de cadells, alguns d’ells acabats de néixer. És la situació que va viure la setmana passada el Centre que es troba a Can Carmany d’Argentona. El desbordament va obligar a demanar la col·laboració ciutadana per trobar mainaderes que poguessin tenir cura dels animals durant el primer mes i mig de vida. La resposta va ser immediata i a hores d’ara hi ha moltes possibilitats de supervivència de tots els cadells.

En els seus 17 anys de vida, el CAAD Maresme mai havia viscut un episodi similar. Amb poques hores de diferència van arribar al Centre 25 cadells procedents d’Argentona, Pineda de Mar i Tordera.

Tot i això, en els darrers mesos s’ha detectat un creixement exponencial de l’abandonament d’animals i, especialment de cadells, que obliga a fer de nou una crida a la tinença responsable d’animals. Cal recordar que està prohibida la cria d’animals per part de particulars i, per suposat, el seu abandonament.

L’increment de gossos i gats que han arribat al CAAD Maresme els darrers mesos i l’evolució de les recuperacions i adopcions que, com és habitual s’han alentit a l’època estival, han posat el Centre al límit de la seva capacitat. A l’entorn de 220 animals esperen una llar i cosa insòlita: molts d’ells són cadells.

Les persones que estiguin pensant adoptar un gos o un gat, o hagin perdut la seva mascota, poden consultar la pàgina web del CAAD Maresme o contactar amb el Centre per correu electrònic (atencioanimals@ccmaresme.cat) o telèfon: 93 797 42 72.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES