IniciNoticiesEsportsEl primer equip del CF Tordera empata en la seva estrena a...

El primer equip del CF Tordera empata en la seva estrena a la lliga

Un gol en el temps de descompte va condemnar el conjunt d’Adam Fontes

El CF Tordera de segona catalana va empatar a 2 en el seu debut a la lliga davant del Ca La Guidó. Els torderencs es van avançar al marcador amb un gol matiner de Pitu i al minut 16 ja anaven 2-0 gràcies al gol de Marc Ruiz. Els locals van arribar amb doble avantatge al descans, però a la represa els blanencs van reaccionar i al 46 de joc van escurçar distàncies. El Ca La Guidó va apretar fins aconseguir el premi de l’empat al minut 91, que va servir per repartir els punts en el primer derbi de la temporada. Adam Fontes, entrenador del CFTordera, destaca que es perden dos punts en aquest derbi.

adam fontes cala

si aquest equip no portes tants mesos sense guanyar, s’hagués reaccionat d’una altra manera, no s’hagués tirat tan enrere

En la següent jornada el Tordera s’enfronta al Calonge fora de casa el dissabte a dos quarts de cinc. Un partit que es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera i el canal de Youtube.

També podeu recuperar el partit contra el Ca L’Aguidó:

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.