IniciNoticiesCulturaTordera acull amb èxit la cloenda de les 51es Jornades Internacionals Folklòriques...

Tordera acull amb èxit la cloenda de les 51es Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya

Durant les jornades es va viure per primer cop el retorn del grup sardanista Antaviana, que va reagrupar-se per aquest esdeveniment especial, essent ovacionats al final de l’actuació

Tordera va acollir el passat diumenge a grups vinguts d’arreu del món, en la cloenda de les 51es jornades internacionals Folklòriques de Catalunya.

L’alcaldessa de Tordera, Elisabet Megias, acompanyada pel regidor de cultura Pere Garcia i representants d’AdiFolk Catalunya van donar la benvinguda amb el repartiment de diferents obsequis commemoratius de la cita. Tot seguit, es va realitzar la foto oficial de grup en el Parc de la Sardana i posteriorment es va completar una cercavila per diferents carrers del nucli urbà fins a arribar a la plaça de l’Església, escenari final de les actuacions en directe per part dels grups musicals. Més d’un centenar de persones van gaudir de les representacions tradicionals pertinents de cada país amb una mostra ben completa de balls i música en viu. Les jornades van tenir una valoració molt positiva per part de l’organització i el nou govern municipal. Escoltem el regidor de Cultura, Pere Garcia.

balanç jornades Folklòriques

“les sensacions que ens deixa l’acte son molt bones”

La Nostra Dansa, el Pubillatge Torderenc i la Colla dels Geganters i Grallers de Tordera van representar el nostre municipi en una trobada on també van participar grups de folk procedents d’Argentina, Eslovàquia, Sèrbia, Catalunya i Tordera. Finalment, a la pista de l’Amistat es va celebrar el sopar de cloenda i l’acomiadament de les autoritats a tots/es els participants.

1 COMENTARI

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES