IniciNoticiesEducacióEl Centre de Formació Artística del Teatre Clavé preparada per iniciar el...

El Centre de Formació Artística del Teatre Clavé preparada per iniciar el curs 2023/2024

Encara estan obertes les inscripcions per cursar les diferents disciplines que ofereix el centre.

Amb més de 20 anys de trajectòria i a les portes de començar un nou curs, el Centre de Formació Artística (CFA) (CFA) del Teatre Clavé es prepara per un altre episodi: el curs 2023/2024. Es manté el període d’inscripcions per a les cinc àrees amb què compta:sensibilització, escola de dansa, escola de música, aula de teatre i aula de belles arts.

SENSIBILITZACIÓ és l’etapa inicial del CFA del Teatre Clavé i s’adreça a infants nascuts entre el 2020 i el 2017. Es tracta d’un espai en què els infants experimenten i descobreixen per ells mateixos disciplines artístiques com la dansa, la música, el teatre i les belles arts d’una manera lúdica i divertida i a partir d’un centre d’interès. Una proposta dissenyada i guiada per un equip format per professionals en pedagogia, magisteri, educació en el lleure i les diferents disciplines que ofereix el CFA, que posa l’accent en la formació artística, un element essencial per al desenvolupament cognitiu, emocional i relacional dels infants

L’ESCOLA DE DANSA, de nivell elemental, endinsa els alumnes en els llenguatges de la dansa clàssica, creativa i espanyola, a la vegada que en potencia la seva participació en projectes de creació en què es combinen diferents llenguatges artístics. L’escola de dansa manté l’oferta adreçada a adults.

L’ESCOLA DE MÚSICA, també de nivell elemental, ofereix la possibilitat de cursar llenguatge musical, realitzat en classes col·lectives; assistir a classes individuals d’algun dels instruments que s’ofereixen (violí, violoncel, guitarra, piano o cant), així com també formar part d’un conjunt instrumental. Un cop acabat el nivell elemental, els alumnes tenen la possibilitat de realitzar les Proves d’Accés a un dels Conservatoris de Grau Mitjà de Catalunya. Així mateix, l’Escola també ofereix classes de llenguatge musical, instrument i conjunts instrumentals per a adults.

Juntament amb l’escola de dansa i l’escola de música, el Centre de Formació Artística també compta amb l’AULA DE TEATRE, un espai amb diversos grups d’alumnes que cursen expressió dramàtica, teatre, interpretació i/o clown. A l’aula de teatre es potencia el desenvolupament de les possibilitats expressives del cos i la veu; es treballen habilitats relacionals i empàtiques; s’explora la creativitat personal i col·lectiva, es descobreixen les eines de la improvisació i s’aprofundeix en el coneixement dels ingredients del llenguatge teatral.

Finalment, l’aula de belles arts proposa, des de fa diversos cursos, la fórmula mixta BELLES ARTS i expressió dramàtica adreçada especialment a infants i joves. Una combinació que pretén beure d’aquests dos llenguatges artístics amb l’objectiu d’aconseguir un procés d’aprenentatge més enriquidor per als alumnes que els doti de més eines i recursos creatius. També s’ofereixen classes de belles arts per a joves i per adults.

El director del Teatre Clavé, Josep Navarro recorda que les inscripcions continuen obertes amb algunes novetats.

Navarro centre formació

“les inscripcions continuen obertes, però amb poques places a l’escola de música”

Les inscripcions per al curs 2023/2024 encara estan obertes i es poden fer de manera presencial al Teatre Clavé i en horari de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h o bé omplint el formulari d’inscripció que hi ha penjat al web www.teatreclave.cat/cfa

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES