IniciNoticiesSocietatÚltim dia per renovar l'abonament gratuït de Renfe. Demà ja caldrà tenir...

Últim dia per renovar l’abonament gratuït de Renfe. Demà ja caldrà tenir el nou.

L’abonament per al pròxim quadrimestre es pot treure a les taquilles de les estacions o a l’app

Els usuaris que viatgin amb l’abonament gratuït de Rodalies i Mitjana Distància de Renfe l’han de renovar avui si encara no ho han fet. Demà, dia 1 de setembre, ja caldrà tenir el bitllet per al pròxim quadrimestre, entre l’1 de setembre i el 31 de desembre.

Els abonaments es poden adquirir a través de l’aplicació mòbil de Rodalies i la web de Renfe. També es poden comprar pels canals de venda tradicionals, com ara les estacions o les màquines automàtiques. Per adquirir els abonaments cal estar registrat prèviament.

Com ha passat fins ara, per adquirir els abonaments cal deixar una fiança de 10 euros en el cas de Rodalies i de 20 euros per als abonaments de Mitjana Distància.

La fiança per a l’abonament del quadrimestre que s’acaba es retorna automàticament a la targeta, si s’ha pagat amb aquest sistema. Els que hagin pagat l’abonament amb efectiu podran reclamar el retorn de les fiances a les estacions, a partir de la data que determini Renfe. Això sí: cal haver fet un mínim de setze trajectes durant els quatre mesos en qüestió.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES