IniciNoticiesRegidoriesLa Festa Major de Tordera tanca amb èxit d’actes i assistents

La Festa Major de Tordera tanca amb èxit d’actes i assistents

L’Alcaldessa, Elisabet Megias apunta que les incidències climàtiques, sobretot la calor, s’hauran de tenir en compte en properes edicions de la Festa Major per adaptar horaris i espais.

Des del 19 i fins al 28 d’agost s’ha celebrat la Festa Major de Tordera amb els actes més tradicionals, com és el Cós, els castells de sorra o el Cercatasques.

A nivell de concerts, els 4 dies de barraques van tenir també una gran afluència de públic on destaquen les 9.000 persones que van assistir dilluns al concert de The Tyets. En aquest sentit, la regidoria de joventut valorava positivament les novetats de doblar els efectius de seguretat privada i el fet d’ampliar l’aforament del Parc Prudenci Bertrana. Els concerts de l’ Orquestra Maravella i La Principal de la Bisbal van acollir un bon nombre de públic a la pista de l’amistat. El Sopar Popular va aplegar més de 350 persones i, a destacar, també els milers de famílies que van assistir al concert del grup ‘El Pot Petit’ o els centenars de veïns que van participar de la Holi Fest, la passejada de motos, l’homenatge a la parella de més edat o la cloenda del Curset de Sardanes.  Feia balanç l’alcaldessa de Tordera, Elisabet Megias.

Balanç FM 1

Enguany, l’alerta per calor i sequera va obligar a suspendre el piromusical i el mal temps del cap de setmana van fer suspendre la cursa de bicicletes i canviar d’ubicació alguns actes. Megias explica que s’ha intentat actuar amb responsabilitat i seguretat.

Balanç FM 2

L’alcaldessa assegura que les incidències climàtiques s’hauran de tenir en compte en properes edicions de la Festa Major on s’hauran d’adaptar horaris i espais.

Balanç FM 3

“Caldrà reaccionar a les incidències del canvi climàtic per adaptar els actes de la festa”

La festa major de Tordera ha tornat a ser inclusiva amb zones d’accés de mobilitat reduïda a les barraques i la pista l’amistat. A més, cada dia de 18h a 19h les atraccions han estat  obertes, sense estridències sonores ni lumíniques en atenció a les persones que pateixen sensibilitat sensorial.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES