IniciNoticiesPolíticaDues torderenques seran conselleres comarcals aquesta legislatura

Dues torderenques seran conselleres comarcals aquesta legislatura

Marta Paset serà portaveu del grup d’Esquerra i Toñi Garcia s’estrena com a consellera del PSC

La Junta Electoral ha comunicat la composició del plenari del Consell Comarcal del Maresme per al mandat 2023-2027, que estarà format per 33 representants. Només una tercera part repeteixen i hi haurà dos càrrecs electes de Tordera.

La cap de l’oposició a Tordera, la republicana Marta Paset, repeteix com a consellera comarcal i presidirà el grup d’Esquerra Republicana. Recordem que Junts i Esquerra han pactat governar plegats a l’ens comarcal, deixant fora de l’equació al PSC, que s’ha situat com a primera força política al Maresme a partir dels resultats de les passades eleccions municipals. L’acord contempla que es reparteixin la presidència: els dos primers anys per als republicans i, la resta, per als juntaires.

Marta Paset considera un gran repte aquesta nova responsabilitat perquè s’ocuparà de drets i serveis a les persones. I tot i que, afirma que tindrà molt presents les necessitats de Tordera, la seva tasca es desenvoluparà a nivell comarcal i afecta a molts temes.

Paset consell

“Ens hem marcat el repte de millorar la comunicació entre el Consell Comarcal i els municipis”

La segona representant torderenca a l’ens comarcal és Toñi Garcia al grup dels socialistes. Garcia és regidora a Tordera d’àrees com serveis socials, igualtat, esports o gent gran. La torderenca considera un repte aquesta nova tasca i espera deixar sentir la veu del municipi al Consell Comarcal per aconseguir tirar endavant temes pendents com les depuradores d’Àgora Parc i Terra Brava.

Garcia consell

“Farem força per que es realitzin les obres de les depuradores d’Àgora Parc i Terra Brava”

Cal esmentar, que el regidors torderencs de VOX Eric Pérez i Antonio Villodres seran suplents del seu representant comarcal.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES