IniciNoticiesRegidoriesLa regidoria de Promoció Econòmica i PIMEC es reuneixen per donar suport a...

La regidoria de Promoció Econòmica i PIMEC es reuneixen per donar suport a les pimes locals

L’objectiu és aconseguir més recursos i generar oportunitats, tant per les petites i mitjanes empreses de Tordera, com pels treballadors

El repte se centra a continuar treballant conjuntament per facilitar a les pimes locals la informació, la formació, la gestió de tràmits i subvencions.

Actualment hi ha un conveni que permet a les petites i mitjanes empreses tenir assessorament sobre la seva  activitat econòmica i empresarial.

La trobada ha tingut lloc entre el regidor de Promoció Econòmica, Rafa Delgado, acompanyat per l’assessora del departament Sandra Serrano i la tècnica Raquel Garcia, que  es van reunir amb el responsable de relacions empresarials de PIMEC Maresme i Barcelonès Nord, Jordi Solà i el delegat territorial Damià Fernández per traçar noves línies de treballar per aquest mandat.

El regidor de promoció econòmica, Rafa Delgado, posa èmfasi en els programes de formació que impulsa l’entitat, tant per als treballadors com per a les pimes. L’objectiu és oferir més oportunitats a les empreses per generar llocs de treball de qualitat.

Delgado pla

Delgado ha destacat també la presència de PIMEC a Tordera alguns dies concrets per assessorar de primera mà a les empreses del municipi.

Delgado conveni

Un altre dels temes que s’ha posat sobre la taula és la situació de les empreses situades a polígons industrials del municipi. PIMEC ha ofert la seva col·laboració i ha expressat la seva voluntat d’avançar en temes com l’arribada de la fibra òptica, qüestions de seguretat, subvencions, sostenibilitat, entre d’altres.

Finalment, han coincidit en la necessitat d’ajudar els comerciants a tenir un relleu en el seu negoci, facilitar a les pimes la formació contínua dels seus treballadors i treballadores, així com als autònoms del municipi per tal d’adquirir nous coneixements i consolidar i ampliar els que ja tenen.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES