IniciNoticiesEsportsAquest juliol el torneig d’estiu organitzat pel Futsal Tordera es disputarà durant...

Aquest juliol el torneig d’estiu organitzat pel Futsal Tordera es disputarà durant 3 setmanes

És la principal novetat d’aquesta nova edició que començarà el 3 de juliol i acabarà amb les finals el 21 de juliol

El Club Futsal Tordera organitza un any més el torneig d’estiu de futbol sala, l’anomenat “futbito”, durant el mes de juliol a la pista de l’Amistat. És un torneig que ja té tradició en el nostre municipi, i que enguany vol combinar el futbol sala amb la diversió a càrrec del grup torderenc UDS que també actuarà durant les jornades esportives. Soraya Fernández, coordinador de l’entitat, ens explica la finalitat de modificar l’activitat.

Soraya futbito 1

“queremos hacer coses para unir la gente joven del pueblo”

Les inscripcions segueixen obertes fins aquesta setmana des de les categories de prebenjamí fins a les de sènior. De fet, un altre canvi respecte a l’any passat són les inscripcions, que enguany són a través d’un formulari online que es pot trobar a les xarxes socials del club. Fernández comenta l’interès d’impulsar el femení.

Soraya futbito 2

La mateixa coordinadora del Futsal anima a tothom a viure les 3 setmanes de torneig que és una manera de potenciar el futbol sala.

Soraya futbito 3

Els equips base tenen premi els 3 classificats i és necessari un màxim de 10 jugadors per equip. En relació als equips sèniors són premis econòmics, el primer classificat s’endurà 1.000 euros i el segon 500 euros. Tenint en compte que s’apuntin un mínim de 10 equips.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.