IniciNoticiesPolíticaVOX lamenta que el PSC hagi pactat amb Junts a Tordera

VOX lamenta que el PSC hagi pactat amb Junts a Tordera

El partit anuncia que farà una oposició dura, fiscalitzadora i contra les polítiques “separatistes” i socialistes.

En un comunicat, VOX lamenta que el partit socialista hagi tornat a pactar amb el partit de Puigdemont i d’aquells que criden “colons” als castellanoparlants, i aquells que van donar el cop d’estat de l’1-0.

VOX diu que el PSC està disposat a trair el respecte a la unitat d’Espanya per unes cadires. El partit anuncia que farà una oposició dura, fiscalitzadora i contra les polítiques “separatistes” i socialistes.

Un total de 557 torderencs i torderenques van donar suport a VOX en les passades municipals, amb l’obtenció de 2 regidors.

2 COMENTARIS

  1. És clar que alguns polítics segueixen vivint a la figuera o del cuento de la sopa boba. L’independentisme és una quimera de la qual alguns ciutadans encara es creuen el que diuen quatre polítics guillats, si us plau, deixin de prendre els pels que ia són cansins.

  2. L`independentisme no és cap quimera, si Kossovo va poder ser independent nosaltres també. Tot i que amb aquests polítics venuts que tenim, està clar que està difícil d`aconseguir-la. Els cansins són els botiflers que han traït la seva terra.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES