IniciNoticiesSocietatEl nou centre Kave Home Tordera preveu la contractació de 150 nous...

El nou centre Kave Home Tordera preveu la contractació de 150 nous treballadors

L’Alcalde de Tordera en funcions, Joan Carles Garcia celebra la notícia, i assegura que el compromís de l’empresa és contractar el major nombre de torderencs possibles.

La marca gironina de mobles i decoració de disseny Kave Home invertirà 70 milions d’euros al nou centre logísticque ha obert a la zona de la Mina d’Or de Tordera . El projecte s’executarà en dues fases, de manera que ja s’ha invertit 45 milions en la construcció de la primera nau de 50.000 metres quadrats i 17 metres d’alçada. Aquesta plataforma logística es va posar en marxa a finals del primer trimestre del 2023, amb la creació de 150 llocs de treball. L’Alcalde de Tordera en funcions, Joan Carles Garcia celebra la notícia, i assegura que el compromís de l’empresa és contractar el major nombre de torderencs possibles.

Alcalde Kave home 1

“Aquest centre donarà llocs de treball directes”

A mitjan aquest any, s’iniciarà la segona fase del projecte, amb la construcció de 40.000 metres quadrats addicionals i una inversió de 25 milions d’euros. Joan Carles Garcia destaca el valor estratègic de la zona industrial amb l’aposta de les empreses Kave Home, Decotec i Suntory.

Alcalde Kave home 2

Kave Home ha assegurat en un comunicat que la posada en marxa de la nova plataforma logística significa una “fita” en la història de la companyia, que és present a més de 80 països, amb 15 botigues pròpies i 22 franquícies. I també és “cabdal” per al seu creixement a Europa, on té previst obrir les primeres botigues pròpies a França i Itàlia.

1 COMENTARI

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES