IniciNoticiesRegidoriesTordera fa el manteniment de la xarxa bàsica de camins del pla...

Tordera fa el manteniment de la xarxa bàsica de camins del pla municipal de prevenció d’incendis forestals

Aquests treballs han consistit en el repàs i consolidació del ferm

Des de la regidoria de Medi Ambient amb coordinació amb la Regidoria de Pagesia, fa unes setmanes s’està treballant en el manteniment de la xarxa bàsica de camins del pla municipal de prevenció d’incendis forestals.

Aquest programa desenvolupat amb el suport de la diputació de Barcelona i ADF Tordera se centra a deixar la vegetació desbrossada a la secció de les pistes forestals amb la finalitat de minimitzar els efectes d’en eventual incendi a l’estiu o bé tenir-les a punt per al possible pas de medis.

Les actuacions executades han permès arranjar 20 km dels camins del Pla prevenció d’incendis. El regidor de medi rural en funcions, Xavier Pla explicava les actuacions.

Pla treball forestal

“ESTEM REVISANT AQUEST PLA PER LLUITAR CONTRA ELS INCENDIS PER FER-LO AVANÇAR I MILLORAR”

Aquests treballs han consistit en el repàs i consolidació del ferm, posteriorment s’ha procedit a l’eixamplament allà on l’ample actual no complia amb les dimensions mínimes de la secció de servei. Una de les tasques que també s’ha dut a terme l’acabat del ferm mitjançant la motoanivelladora amb la finalitat d’adequar i perfilar la plataforma per al pas del trànsit.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES