IniciNoticiesEsportsEls Invencibles fan realitat la primera jornada de futbol inclusiu infantil a...

Els Invencibles fan realitat la primera jornada de futbol inclusiu infantil a Tordera

Els torderencs van estar acompanyats pels Invencibles de Blanes i Sant Cebrià. Però també van poder jugar partits amb la Fundación Levante UD, Disport FC i Esplugues Futboleros

Des d’aquesta temporada el CFTordera compta amb l’equip dels Invencibles. Gràcies a la magnífica tasca que fan des dels Invencibles Futbol Inclusiu, els nens i nenes de Tordera i rodalies poden gaudir del futbol a les instal·lacions del camp municipal d’esports cada dimecres. Alguns caps de setmana també es calcen les botes per disputar partits amistosos amb altres equips infantils. Una mostra va ser aquest passat diumenge. Els Invencibles del CFTordera van ser els amfitrions de la primera jornada de futbol inclusiu infantil que va acollir el nostre municipi i que van estar acompanyats pels Invencibles de Blanes i Sant Cebrià. Una jornada on van poder gaudir de l’esport per a tothom jugant partits amb la Fundación Levante UD, Disport FC i Esplugues Futboleros. Ràdio Tordera va poder parlar amb alguns dels protagonistes, amb l’entrenadora, Elvira Navarro, i amb l’Ian, jugador dels Invencibles.    

Elvira Navarro

Des de València va venir la Fundación Levante UD i la seva coordinadora, Laura Gutiérrez, es mostrava molt contenta de la iniciativa i de ser la primera vegada que viatjaven fora de la seva ciutat.

Laura Gutiérrez

“A València no tenim equips contra qui jugar i per nosaltres una jornada així és molt important”

El projecte dels Invencibles és un espai de diversió, obert a tothom. Una forma de treball de les habilitats socials i de coordinació, sempre amb la diversió entre cella i cella. Un projecte que persegueix l’objectiu d’oferir el futbol a tots els infants.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES