IniciNoticiesSalutProp de 150 persones van donar sang a Tordera durant la última...

Prop de 150 persones van donar sang a Tordera durant la última marató

Aquest divendres, van ser 14 les persones que van donar sang per primera vegada

Tordera va tornar a acollir la Marató de Donants de Sang per remuntar les reserves de sang i donar resposta a les necessitats dels pacients.

La marató, celebrada divendres passat al municipi, va aconseguir prop de 150 donacions i 17 oferiments. Cristina Garcia, infermera al banc de Sang, fa balanç de les donacions durant la jornada.

Balanç marató sang 1

Aquest divendres, van ser 14 les persones que van donar sang per primera vegada, una xifra que és positiva per augmentar el nombre de col·laboradors per salvar vides.

La donació de sang serveix per a ajudar a persones que passen per moments complicats. La infermera Garcia recorda que amb una bossa de sang es poden salvar 3 vides.

Balanç marató sang 2

“De cada bossa en fem tres: una de plasma, una de plaquetes i una de maies. Optimitzem la sang perquè en necessitem 1000 al dia”

A Tordera, l’organització de la Marató de Sang és gràcies al grup de voluntaris i delegats del Banc de Sang. Meritxell Torroella, una de les delegades de Tordera, explica la participació solidària de les entitats i empreses del municipi.

Balanç marató sang 3

Hi ha moltes coses a la vida que sonen bé, però poques que salven vides, i donar sang n’és una d’elles. És per això que sota el lema “donar sang sona bé” aquests dies es vol seguir animant més persones a fer un acte bonic, solidari, generós i altruista. Es poden seguir fent donacions de sang als hospitals o en les campanys de donació que organitza el banc de sang.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES