IniciNoticiesEsportsEl sènior femení del CEEB Tordera és equip de Lliga Femenina 2

El sènior femení del CEEB Tordera és equip de Lliga Femenina 2

Així ho va definir el quart i darrere partit de la fase d’ascens contra l’Spar Gran Canaria després d’una remuntada èpica de les torderenques (61-63)

El CEEB Tordera Uni Girona ha tornat a fer història. Primer ho va fer classificant-se per la Final a 4 on les torderenques van proclamar-se campiones de Catalunya. I posteriorment, aquest passat cap de setmana van posar la cirereta al pastís aconseguint el bitllet a Lliga Femenina 2. A més, el Tordera ho va fer de manera èpica en una eliminatòria contra l’Spar Gran Canaria (61-63), equip que també havia quedat en segona posició al subgrup 1. El duel no va començar bé per les torderenques, l’equip canari es va posar 15 punts per sobre a l’inici del darrer quart, però amb un parcial final de 8 a 26 es va aconseguir una remuntada que semblava impossible. L’equip de Marc Delemus no es va rendir en cap moment i amb orgull i a base de triples es va poder celebrar una victòria merescuda que arrodoneix una gesta històrica. Júlia Juvanteny, Marina Serra i Mar Ibern, amb 15 punts cadascuna, van ser les màximes anotadores. La presidenta del CEEB Tordera, Susanna Parera, compartia que aquest ascens és el premi a una temporada amb moltes complicacions.

Susanna ascens 1

“són fantàstiques, no tinc paraules, després d’una temporada difícil van saber portar tot endavant”

Parera també aprofita aquest moment tan dolç per agrair el suport i escalf de tots els aficionats i aficionades que han estat al costat de l’equip femení al llarg de tota la temporada. Però també a les jugadores i a l’staf tècnic.

Susanna ascens 2

Aquesta setmana dins El Show dels Esports també podrem escoltar les sensacions i valoracions de l’entrenador de l’equip, Marc Delemus, i de les jugadores, Marina Serra i Thais Morales.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES