IniciNoticiesPolíticaJunts per Tordera guanya les eleccions a Tordera i VOX entra amb...

Junts per Tordera guanya les eleccions a Tordera i VOX entra amb força a l’Ajuntament

Un cop efectuat el total de l’escrutini, Junts per Tordera amb 1.514 vots amb els que repeteix els 5 regidors de la darrera legislatura, malgrat ser 433 vots que a les darreres eleccions. D’aquesta no li serien necessaris els pactes i podrien arribar governar en minoria.

En segona posició i perdent un regidor respecte a les passades eleccions hi trobem a la coalició d’Esquerra Republicana+Gent de Tordera+Jovent Republicà que ha obtingut un 22,89% dels vots, perdent 319 vots respecte el 2019.

EL PSC seguirà amb els mateixos 3 representants al consistori després d’obtenir 15,72% vots, amb els que podran tornar a ser claus per donar estabilitat al govern local. Aquesta formació també ha perdut 231 vots.

Les novetats arriben amb VOX que entra amb força al consistori amb 2 representants després de ser la quarta força més votada amb 557 vots, i també amb Més Tordera que ha obtingut 549vots, aconseguint sumar un nou regidor al que ja van aconseguir a les darreres eleccions.

Per la seva part Salvador Giralt d’En Comú Podem continuarà com a regidor després de sumar 359 vots.

Ciutadans perd el regidor que els ha representat al llarg dels darrers 4 anys, mentre que Moviment Veïnal per Tordera i el Partit Popular seguiran sense representants al consistori.

Aquest és l’arc polític municipal que es presenta a partir d’ara, després que hagin votat a Tordera un total de 6.038 persones.

Cal destacat la forta baixada de la participació, que ha fet que la majoria de partits hagin patit un marcat descens del suport en forma de vots.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES