IniciNoticiesPolíticaEn Comú Podem Tordera amb el candidat Salvador Giralt es presenta sota...

En Comú Podem Tordera amb el candidat Salvador Giralt es presenta sota el lema “Recuperar Tordera”

Giralt aposta per recuperar la participació ciutadana, on les persones siguin el centre de la política municipal.

Durant aquesta campanya electoral Ràdio Tordera entrevista a tots els candidats que es presenten en les eleccions municipals del diumenge, 28 de maig.

Avui dimarts, és el torn d’En Comú Podem una candidatura encapçalada per el regidor Salvador Giralt. L’acompanyaran noms com Maria Pozuelo, Eva Canalejo i Nacho Sánchez.

Durant la passada legislatura el regidor Giralt s’ha mantingut a l’oposició. En Comú Podem es presenta amb el lema “Recuperar Tordera”. Segons Giralt “Tordera es mereix algú millor”.

ECP 1

“considerem que les coses es poden fer molt millor”

Sobre propostes bandera de la candidatura, Salvador Giralt s’ha de recuperar la participació ciutadana, on les persones siguin el centre de la política municipal.

ECP 2

L’entrevista amb el candidat d’En Comú Podem Tordera, Salvador Giralt la podreu escoltar íntegrament desprès de l’informatiu de les 10 del matí i les 7 de la tarda o a través de pàgina www.radiotordera.cat. Demà serà el torn del candidat del PSC, Rafa Delgado.

Ràdio Tordera presenta també un podcast temàtic de les eleccions del 28M a Spotify. El podcast està disponible amb el nom 28MTordera, actualitzat diàriament, s’hi poden escoltar les tertúlies, entrevistes amb els candidats i el debat d’alcaldables. A més a més de l’audio, el podcast incorpora una de les novetats d’spotify: respondre a enquestes i preguntes als oients.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES