IniciNoticiesPolíticaLa gestió econòmica, la seguretat, la neteja i l’okupació centren el debat...

La gestió econòmica, la seguretat, la neteja i l’okupació centren el debat de Ràdio Tordera

El debat electoral es pot recuperar al Youtube de Ràdio Tordera

El debat entre els caps de llista per les eleccions municipals va ser dijous passat protagonistes de la campanya electoral a Tordera. El debat es va estructurar en tres blocs dividits en aspectes concrets de la política municipal.  El primer bloc va estar dedicat a Urbanisme, Medi Ambient i Seguretat, el segon a Promoció Econòmica, Hisenda i Benestar Social i el tercer dedicat a Cultura, Festes, Ensenyament, Participació Ciutadana, Joventut i Esports. Per acabar, i com s’ha fet durant els anys anteriors, el debat es va obrir  l’audiència. El canal de WhatsApp va rebre gairebé una vuitantena de preguntes pels candidats. En el debat hi van participar Elisabet Megias (Junts per Tordera), Marta Paset (ERC+Gent de Tordera), Rafa Delgado (PSC), Salvador Giralt (En Comú Podem Tordera), Cristian Robles (Ciutadans), Xavier Pla (+ Tordera), Éric Pérez (VOX), Juanje Martin (Moviment Veïnal x Tordera) i Santi Diaz (PP).

Des de Junts per Tordera, Elisabet Megias va fer èmfasi en la generació d’oportunitats: generar feina a través de l’acompanyament a famílies i també empreses.

Debat Junts

Des d’ERC+Gent de Tordera+Jovent Republicà, Marta Paset mostrava la voluntat de crear una nova estructura que esdevingui un centre cívic pels ciutadans.

Debat ERC

Des de PSC, Rafa Delgado exposava la necessitat de seguir apropant l’Ajuntament a la ciutadania i el treball conjunt entre les diferents edats.

Debat PSC

En Comú Podem Tordera, Salvador Giralt proposava potenciar els pressupostos participats amb una nova proposta així com fomentar les festes dels barris.

Debat ECP

Des de Ciutadans, Cristian Robles ha exposat propostes de garanties d’habitatges i rehabilitació d’espais públics, així com la convivència al poble.

Debat Cs

Des de Més Tordera, Xavier Pla, proposava un reforç de l’ensenyament i la formació al municipi. Explicava la proposta educativa de l’Escola d’adults així com nous cursos formatius.

Debat Més Tordera

Des de Vox Tordera, Eric Pérez exposava les propostes referents a la seguretat, actuant contra les okupacions al municipi.

Debat VOX

Des de Moviment Veïnal per Tordera, Juanje Martín exposava la voluntat del caràcter de millora i arranjament de patrimoni i carrers, així com defensava l’autoria la creació d’una nova regidoria.

Debat MVxT

Des del Partit Popular, Santiago Díaz posava èmfasi en la gestió de les vivendes buides per lluitar contra l’incivisme.

Debat PP

El debat electoral es pot recuperar al youtube de Ràdio Tordera (https://youtu.be/F4oPHKwo_ns).

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES