IniciNoticiesPolíticaCiutadans amb el candidat Cristian Robles es presenta sota el lema “Por...

Ciutadans amb el candidat Cristian Robles es presenta sota el lema “Por ti, Por los tuyos, Por Tordera”

Robles proposa l’ampliació de la residència Can Comte, atès les poques places disponibles.

Durant aquesta campanya electoral Ràdio Tordera entrevista a tots els candidats que es presenten en les eleccions municipals del diumenge, 28 de maig.

Avui dilluns, és el torn de Ciutadans una candidatura encapçalada per Cristian Robles. Durant aquesta legislatura, Ciutadans ha estat a l’oposició amb la regidora Miriam Rocabruna. 

Ciutadans es presenta amb el lema “Por ti, Por los tuyos, Por Tordera”. Segons Robles volen incidir que l’ajuntament hauria d’estar per i les persones.

Ciutadans 1

Sobre propostes bandera de la candidatura, Cristian Robles proposa l’ampliació de la residència Can Comte, atès les poques places disponibles.

Ciutadans 2

“Can comte ha quedado pequeña Y se tiene que ampliar”

L’entrevista amb el candidat de Ciutadans, Cristian Robles la podreu escoltar íntegrament desprès de l’ informatiu de les 10 del matí i les 7 de la tarda o a través de pàgina www.radiotordera.cat. Demà serà el torn del candidat d’en Comú Podem, Salvador Giralt.

Ràdio Tordera presenta també un podcast temàtic de les eleccions del 28M a Spotify. El podcast està disponible amb el nom 28MTordera, actualitzat diàriament, s’hi poden escoltar les tertúlies, entrevistes amb els candidats i el debat d’alcaldables. A més a més de l’audio, el podcast incorpora una de les novetats d’spotify: respondre a enquestes i preguntes als oients.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES