IniciNoticiesPolíticaERC presenta el projecte Canvi per Tordera

ERC presenta el projecte Canvi per Tordera

Durant l’acte també han presentat la idea de construir un nou edifici al municipi que serveixi de centre cívic.

ERC-Gent de Tordera-Jovent Republicà ha presentat els eixos del projecte polítics que presenten per a les eleccions d’aquest 28 de maig.

En un acte a la Plaça de la Concòrdia, han exposat al públic participant les línies de treball que presenten. Uns eixos que ha desenvolupat la candidata Marta Paset i part de la candidatura, qui valora l’organització de l’acte positivament.

Balanç acte ERC 1

“també hem pogut presentar cares noves de la candidatura”

Durant l’acte també han presentat la idea de construir un nou edifici al municipi que serveixi de centre cívic. Una construcció que volen que esdevingui un espai polivalent per a l’ús d’entitats, associacions i col·lectius diferents del poble. L’alcaldable pel partit republicà, Marta Paset, ho explica.

Balanç acte ERC 2

Durant l’acte hi van intervenir diferents membres de la candidatura. Els republicans també proposen que Tordera sigui poble cuidador on es respongui a les necessitats de les persones i també proposen crear una comunitat energètica per impulsar una sobirania energètica. La candidata afirmava que era l’acte central de campanya i que, en principi, no tenen cap més acte previst.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES