IniciNoticiesPolíticaRàdio Tordera organitza aquesta tarda el debat electoral amb totes les forces...

Ràdio Tordera organitza aquesta tarda el debat electoral amb totes les forces polítiques

El debat electoral és obert a tothom i es podrà seguir en directe al Teatre Clavé, per Ràdio Tordera 107.1 fm i el Canal de Youtube a partir de les 20:00h.

Aquesta tarda, la sala gran del Teatre Clavé serà escenari del debat polític amb motiu de la campanya electoral. Ràdio Tordera emetrà el debat en directe, a partir de les 8 de la tarda i fins a les 10 de la nit. Hi participaran totes les forces polítiques que es presenten a les eleccions municipals Junts x Tordera, ERC+Gent de Tordera, PSC, En Comú Podem, Ciutadans, Més Tordera, VOX,  Moviment veïnal x Tordera i Partit Popular. El debat tractarà aspectes concrets de la política municipal a través de diferents blocs temàtics. A cada bloc hi haurà un primer torn de paraules, uns minuts de torn obert de paraules i un torn de conclusions per a cada un dels blocs temàtics que s’estableixin. El primer bloc estarà dedicat a Urbanisme, Medi Ambient i Seguretat, el segon a Promoció Econòmica, Hisenda i Benestar Social i el tercer dedicat a Cultura, Festes, Ensenyament, Participació Ciutadana, Joventut i Esports.

Després dels tres blocs es respondrà a les preguntes de l’audiència durant 10 minuts. Només s’admetran preguntes al Whatsapp de RT 611.48.13.81. Es podran enviar les preguntes des de l’inici del debat fins a finalitzar el 2n bloc temàtic, i es lliuraran a cada candidat amb un temps limitat per respondre. 

El debat finalitzarà amb un torn final de conclusions, el que es coneix com a minut d’or. El debat electoral és obert a tothom i es podrà seguir en directe al Teatre Clavé, per Ràdio Tordera 107.1 fm i el Canal de Youtube a partir de les 8 de la tarda.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES