IniciNoticiesPolíticaMés Tordera aposta per una bona gestió econòmica per dotar de més...

Més Tordera aposta per una bona gestió econòmica per dotar de més recursos als serveis municipals

El partit independent volen prioritzar en polítiques de civisme, seguretat, igualtat, gestió econòmica, manteniment i entorn.

Més Tordera va presentar ahir el seu programa electoral en un acte a l’esplai de la gent gran. El partit independent volen prioritzar en polítiques de civisme, seguretat, igualtat, gestió econòmica, manteniment i entorn. Més Tordera considera que el municipi té moltes potencialitats que han plasmat en el programa electoral i la candidatura. L’alcaldable, Xavier Pla aposta per dotar de més recursos amb una bona gestió del pressupost municipal i la recerca de subvencions de la diputació de Barcelona i generalitat.

Balanç Més Tordera 1

“tenim molt reptes per endavant amb ganes de treballar i fer-ho possible”

Pla recordava que la responsabilitat de donar estabilitat al govern municipal i el fet de treballar des de la regidoria delegada de medi rural, els ha aportat una experiència i coneixement que impulsen el partit a continuar. Xavier Pla aposta per revitalitzar la pagesia i pugui atreure noves generacions.

Balanç Més Tordera 2

Davant una sala de l’esplai plena amb unes 130 persones, l’acte va finalitzar amb una copa de cava i coca per a tots els assistents.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES