IniciNoticiesPolíticaGairebé 7 de cada 10 torderencs tenen decidit el seu vot el...

Gairebé 7 de cada 10 torderencs tenen decidit el seu vot el 28M segons una enquesta de Ràdio Tordera

En el global de totes les persones que han respòs a l’enquesta, més de dues centes, es desprèn que un 66% han decidit a qui votaran mentre que un 34% encara no ho ha fet

Els Serveis Informatius de Ràdio Tordera han proposat una primera enquesta a l’audiència digital relacionada amb les properes eleccions municipals del 28 de maig, en aquest cas per conèixer si ja tenen decidit el seu vot.

L’enquesta s’ha publicat a les diferents xarxes socials de Ràdio Tordera, instagram, Twitter, Facebook i tik tok amb una única pregunta, heu decidit ja a qui votareu a les eleccions?

En el global de totes les persones que han respòs a l’enquesta, més de dues centes, es desprèn que un 66% han decidit a qui votaran mentre que un 34% encara no ho ha fet. Això indica que gairebé 7 de cada 10 torderencs/torderenques ja tenen decidit el seu vot el dia 28 de Maig. Si distingim les dades per a cada xarxa social destaca la important participació a Instagram amb 142 respostes on un 67% tenen clar el seu vot davant d’un 33% que encara no ho ha fet, aquesta tendència es manté en les respostes rebudes a Twitter i Facebook però en el cas de Tik Tok on els usuaris son molt més joves i molts encara no poden votar les opinions s’igualen.

EnquestaNoTotal
Instagram67%33%142
Twitter70%30%40
Tik Tok47%53%19
Facebook75%25%8
TOTAL66%34%209

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES