IniciNoticiesPolíticaLa gestió política centra el balanç del mandat 2019-2023

La gestió política centra el balanç del mandat 2019-2023

El grups de govern van destacar la gestió en emergències com el Glòria i La Covid i en la reducció del deute i els grups de l’oposició van criticar la compra del pavelló parroquial i el continuisme

Ràdio Tordera va posar anit el punt i final a la legislatura actual, amb la tertúlia de balanç de mandat. A la tertúlia d’anit de valoració de legislatura, i van participar el regidor, Pau Megias per Junts, la regidora d’ERC+Gent de Tordera, Marta Paset, el regidor del PSC, Rafa Delgado, El regidor d’en Comú Podem, Salva Giralt i el regidor de Més Tordera, Xavier Pla.

Els grups de govern van destacar la bona gestió feta en emergències viscudes aquesta legislatura com el Glòria i la pandèmia de la COVID, així com l’objectiu de mantenir els serveis, reduir el deute o dotar el municipi de nous equipaments. Per contra els representants dels grups a l’oposició van criticar el fet d’hipotecar el municipi amb la compra del pavelló parroquial i l’immobilisme i continuisme de les polítiques fetes els darrers anys.

El regidor de Més Tordera, Xavier Pla va ressaltar el treball i la constància a través de la regidoria de medi rural per solucionar els problemes de la ciutadania.

Balanç legislatura Més Tordera

“hem volgut dotar d’una estabilitat per solucionar coses”

El regidor d’En Comú Podem, Salvador Giralt va assegurar que la compra del pavelló parroquial ha estat un error i qualificava de “desastre” el festival Somriu.

Balanç legislatura ECP

“molta gent es va enterar de la compra del pavelló un cop ja s’havia executat”

El regidor del PSC, Rafa Delgado posava en valor l’esforç per donar suport i recursos davant les emergències del temporal Glòria i la pandèmia de la COVID. Delgado destaca el treball de l’àrea d’hisenda per rebaixar i refinançar el deute.

Balanç legislatura PSC

“s’ha refinançat el deute a 10 anys amb un 0% d’interès”

La regidora d’ERC, Gent de Tordera i Jovent Republicà, Marta Paset lamentava el fet que segueixin molts contractes caducats (escombraries, transport o llar d’infants) i titllava la gestió municipal de continuisme.

Balanç legislatura ERC

“Aquesta legislativa s’han mantingut les polítiques de continuisme dels últims anys”

El regidor de Junts per Tordera, Pau Megias destacava que el govern ha donat resposta a tots els reptes de la legislatura. Megias ressaltava la reducció endeutament i millores en equipaments.

Balanç legislatura Junts

“el gran repte ha estat donar resposta a les necessitats de la ciutadania”

La tertúlia de valoració de mandat obre la programació especial que oferirà Ràdio Tordera durant les properes setmanes en el marc de la cobertura de les eleccions municipals 2023. La tertúlia de valoració de mandat la podeu trobar a www.radiotordera.cat a la carta.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES