IniciNoticiesEducacióEl govern enviarà per carta un xec de 100€ per comprar material...

El govern enviarà per carta un xec de 100€ per comprar material escolar als alumnes de primària

Les famílies dels infants d’escoles públiques i concertades podran gastar el val en comerços adherits a la iniciativa aquest estiu

La Generalitat entregarà aquest estiu un xec de 100 euros a casa dels alumnes de primària per comprar material escolar per al curs vinent. Les famílies rebran el val al seu domicili a través d’una carta i el podran gastar als comerços que s’adhereixin a la iniciativa. L’ajuda va ser anunciada al setembre pel president de la Generalitat, Pere Aragonès, però fins ara no s’havia concretat com es faria realitat. Ho detallava la portaveu del govern Patricia Plaja.

Xec

“mig milió d’alumnes es beneficiaran d’aquesta mesura”

L’objectiu d’aquesta mesura és pal·liar els efectes de la inflació i forma part del pla de xoc contra l’escalada de preus. El govern hi invertirà un total de 50 milions d’euros.

El govern ha concretat que les famílies rebran el val aquest estiu i que podran triar lliurament en què se’ls gasten, sempre que es tracti de llibres, material escolar d’escriptura, motxilles, etc… La idea és que puguin fer la despesa abans de l’inici del curs escolar, tot i que tindran temps fins al 30 de novembre.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES