IniciNoticiesEsportsL’equip Infantil del Futsal Tordera aconsegueix l’ascens a primera divisió 

L’equip Infantil del Futsal Tordera aconsegueix l’ascens a primera divisió 

El dissabte per la tarda van imposar-se a l’Athletic Club Tordera Parc per 7 a 1 i van certificar matemàticament el títol de lliga on de moment estan invictes

El cap de setmana esportiu també ens deixa diverses bones notícies per l’esport base torderenc. Després d’una temporada rodona, l’equip Infantil del Futsal Tordera s’ha proclamat campió de lliga. El dissabte per la tarda van imposar-se a l’Athletic Club Tordera Parc per 7 a 1. D’aquesta manera han certificat el seu ascens a la primer divisió de futbol sala en quedar primers de la seva lliga a falta de dues jornades per acabar. En Hamsa, jugador de l’Infantil, declara que estava convençut que aquest equip guanyaria la lliga.

Hamsa futsal

Tot i proclamar-se campions de lliga, el jove equip torderenc va haver de superar partits complicats contra rivals difícils de la categoria. L’entrenador, Aaron Esparrach, destaca la capacitat dels jugadors d’aixecar els partits quan anaven perdent.

Aaron futsal 1

“De los 15 partidos que hemos jugado hemos ido perdiendo 8 o 9”

En 15 partits, l’Infantil ha aconseguit 12 victòries, 3 empats i cap derrota. El mateix Esparrach compartia que ara l’objectiu és acabar la lliga invictes.

Aaron futsal 2

Només queden dues jornades per finalitzar la lliga. Aquest cap de setmana, l’equip torderenc descansa i disputarà l’últim partit a la pista del Palafolls. Serà dissabte 13 de maig.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES