IniciNoticiesPolíticaÉric Pérez serà el candidat de VOX a Tordera

Éric Pérez serà el candidat de VOX a Tordera

Nascut a Tordera, Éric Pérez, estudiant de Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat de Girona, encapçalarà la candidatura de VOX a les municipals.

El Comitè Executiu Nacional de Vox (CEN) ha designat Éric Pérez com a candidat a l’alcaldia de Tordera per concórrer a les eleccions municipals que se celebraran el maig del 2023. VOX està implantat a Tordera des de fa més d’un any sota la coordinació del propi candidat. Escoltem Éric Pérez.

VOX 1

“tenemos la expectativas de entrar en el ayuntamiento y representar los ideales de VOX en Tordera”

Les principals propostes de VOX Tordera seran lluitar contra les okupacions i contra la delinqüència, la baixada d’impostos, la neteja dels carrers, la prioritat en ajudes socials per a espanyols, la millora dels serveis i les instal·lacions de les urbanitzacions i barris, així com potenciar l’activitat econòmica del municipi.

VOX 2

El jove candidat de 23 anys remarca que “VOX és l’únic partit de Tordera compromès amb la lluita contra la delinqüència i les okupacions il·legals i que la resta de partits no han aplicat mesures efectives per acabar amb aquesta xacra”.

2 COMENTARIS

  1. Me gusta mucho que se llame a las cosas por su nombre …claras y sin rodeos!! Aprecio mucho la valentía de defender unos ideales dando la cara y sin tapujos como hace Vox.
    Gracias.
    Me gustaría conocer el proyecto y a la gente que lo gestiona en Tordera para unirme y hacer lo que pueda llevarlo a buen termino aunque no será fácil,pero no imposible!!

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES