IniciNoticiesSocietatEl Consorci per a la Normalització Lingüística organitza un concurs de creació...

El Consorci per a la Normalització Lingüística organitza un concurs de creació de videotutorials en català, sobre jocs de taula

El formulari d’inscripció estarà obert fins avui i hi ha premis pels participants. El vídeos es penjaran al Youtube a partir del 2 de maig

En el marc del programa Totjoc, el Consorci per a la Normalització Lingüística organitza el concurs JOCen10, de creació de videotutorials d’una durada màxima de 10 minuts, en català, sobre jocs de taula. Els vídeos participants es penjaran a YouTube i donaran a conèixer l’oferta de jocs i joguines en català, a més d’augmentar el nombre de videotutorials sobre aquest camp i donar a conèixer la quantitat de jocs en català que hi ha al mercat.

El concurs s’adreça principalment al públic jove, major de 18 anys, i es pretén que hi participin tant persones interessades en els jocs de taula com persones interessades en la difusió de continguts de llengua a les xarxes socials. Els participants han de crear els videotutorials sobre un dels jocs de taula de les empreses col·laboradores del programa i que estiguin al catàleg de jocs del web cpnl.cat/jocs.

Actualment el Consorci per a  la Normalització Lingüística té acords de col·laboració amb fabricants de jocs i joguines de 238 localitats que donen suport a les actuacions del programa TotjocEl CNL del Maresme té adhesions a 9 establiments de joguines entre elles, Tordera (Video Oca), dels quals es pot consultar l’oferta al catàleg de jocs, que està en actualització permanent, i on apareixen més de 1.000 productes que es poden filtrar per edat dels destinataris, categoria i fabricant.

Les bases del concurs i tota la informació del concurs es poden consultar al web del CPNL i a l’apartat Totjoc, on també hi ha el formulari en el qual els participants hauran d’afegir l’enllaç al compte de YouTube per allotjar el tutorial.

Els vídeos  participants es penjaran al canal de YouTube Totjoc a partir del 2 de maig, on es podrà votar el videotutorial preferit i el que obtingui més ‘m’agrada’ rebrà el tercer premi. El primer i el segon premi els decidirà un jurat, que estarà format per diferents especialistes del món del joc.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES