IniciNoticiesCulturaL'Escola Vedruna, Ignasi Iglesias i la Roureda clouen al Teatre Clavé el...

L’Escola Vedruna, Ignasi Iglesias i la Roureda clouen al Teatre Clavé el projecte “Educació i Cultura”

Més de 700 alumnes de Tordera han participat en aquesta iniciativa del Centre de Formació Artística

Aquest curs 2022/2023 el Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé ha sumat de nou esforços amb l’escola La Roureda i Vedruna de Tordera, enguany també amb l’escola Ignasi Iglesias per dur a terme el projecte denominat “Educació i cultura”.

Fanny Masero, coordinadora d’Educació i Cultura, explica de què tracta aquest projecte.

Educació i cultura 1

“Nosaltres els hi oferim treballar un projecte que ja treballen a l’escola però des de la part artística”

 “ARRELS D’AIGUA, DE L’EPICENTRE i BOCINS DE TEMPS” és la part artística i creativa del projecte de centre que aquest curs duen a terme les tres escoles torderenques implicades.

L’Escola Vedruna ha enfocat el seu projecte de centre educatiu al voltant dels objectius de desenvolupament sostenible (ODS), concretament en la vida submarina, la vida terrestre i l’acció pel clima. Les emocions i sensacions que les persones senten en diverses situacions és el tema en que l’Escola Ignasi Iglesias ha centrat la seva proposta. Amb l’Escola La Roureda, ha escollit l’evolució per entendre d’on venim i cap a on anem, totes tres escoles per treballar-ho com a projecte de centre a través de les diverses matèries (matemàtiques, llengua, medi, educació física, etc.).

El resultat final de tot aquest procés d’experimentació, dirigida pel CFA, es podrà veure els dies 27 i 28 d’abril a les 16h (ARRELS D’AIGUA), els 2, 3 i 4 de maig a les 17.30h (DE L’EPICENTRE) i els 8, 9 i 10 de maig a les 17.30h (BOCINS DE TEMPS) al Teatre Clavé.

Enguany, EDUCACIÓ I CULTURA compta amb la participació de més de 700 alumnes d’Educació Primària de les escoles Vedruna, Ignasi Iglesias i La Roureda de Tordera.

ARRELS D’AIGUA, DE L’EPICENTRE i BOCINS DE TEMPS compta amb el suport de SUNTORY GROUP, empresa que té a Tordera la seu del centre tecnològic més gran d’Europa i que un any més ha renovat la confiança amb el Teatre Clavé.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES