IniciNoticiesPolíticaMés Tordera presenta una candidatura transversal i social encapçalada per Xavier Pla

Més Tordera presenta una candidatura transversal i social encapçalada per Xavier Pla

Pla va parlar de civisme, seguretat, igualtat i diversos aspectes de l’economia com a eixos del programa.

La biblioteca de Tordera es va omplir ahir de gom a gom per assistir a la presentació de la candidatura del partit Més Tordera. L’actual regidor, Xavier Pla tornarà a encapçalar la candidatura amb la voluntat de ser un projecte transversal i per a tothom. Pla recordava que la responsabilitat de donar estabilitat al govern municipal i el fet de treballar des de la regidoria delegada de medi rural, els ha aportat una experiència i coneixement que impulsen el partit a continuar. Xavier Pla explica que  el partit i la candidatura han madurat i aconseguir una sensibilitat social.

Balanç Més Tordera 1

“hem buscat una sensibilitat social a la candidatura, que ens mancava fa 4 anys”

Més Tordera considera que el municipi té moltes potencialitats que intentaran plasmar en el programa electoral i la candidatura.  Pla va parlar de civisme, seguretat, igualtat i diversos aspectes de l’economia com a eixos del programa.

Balanç Més Tordera 2

El partit independent va aconseguir en les eleccions municipals de 2019 un total de 467 vots el 6,51% dels vots emesos. Uns resultats que van permetre aconseguir un regidor al consistori.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES