IniciNoticiesSocietatEls centres logístics d’Inditex de Tordera busquen personal per la temporada d’estiu

Els centres logístics d’Inditex de Tordera busquen personal per la temporada d’estiu

Macrooferta a Inditex Espanya per a persones amb només l’ESO i sense experiència

El Grup Inditex Espanya està buscant treballadors a diversos punts de la geografia espanyola. Així, a través del seu portal d’ocupació ‘inditex careers’ ha publicat noves ofertes d’ocupació per treballar tant a les botigues com als centres logístics.

Des del portal, disposa d’una àmplia oferta laboral, on destaquen dependents de botiga i mossos de magatzem.

Amb l’arribada de l’estiu, arriben noves oportunitats per a les persones que busquen feina, sobretot estudiants que busquen o bé la seva primera feina o una feina amb què poder tenir uns ingressos per costejar-se els estudis. Els centres logístics de Tordera ofereixen diverses places, sobretot de mossos de magatzem.

Pel que fa a les condicions, en tractar-se d’ofertes de treball que van destinades a la campanya d’estiu 2023, el tipus de contracte serà de durada determinada. Per a aquests llocs no cal tenir experiència prèvia, encara que com és habitual en els processos de selecció, que no sigui un requisit indispensable, no vol dir que no sigui valorat. Pel que fa a titulacions, per a aquests llocs únicament cal tenir el títol d’Educació Secundària Obligatòria.

Podeu veure aquestes ofertes de feina en aquest enllaç: https://www.inditexcareers.com/portalweb/es/offers?ns=1&country=526131&city=583651&ns=2

3 COMENTARIS

  1. Si tengo eso i me interesa al trabajo de mozo de almacen yo tengo el certificado de mozo d’almacen y tengo muchas experience en este sector de la recepción del producto de la zona de control d’entrada después de l’almacenamiento i ademas la empresa después de la zona de picking que préparacion de pedido hasta zona d’embalage y expedición hastata exportación como ahora el máximo de las cosas de la zona d’entrada hasta expedición el máximo son robotisado i tenemos la section de prenda colgada todos las ropas que vienen como pantalone i jersey i la section de percha todas las ropas que viene en perchas i ademas en la zone de picking tenemos hacer el máximo de minizar los costes i trabajar bien ahí sin errores.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES