IniciNoticiesSalutLa Corporació col·labora, un any més, amb el projecte ‘Cap infant sense...

La Corporació col·labora, un any més, amb el projecte ‘Cap infant sense conte’

Els nens i nenes que es visitin aquests pròxims dies als centres de la Corporació rebran un exemplar del llibre ‘Compte amb el llop!’

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva col·labora, un any més, amb el projecte literari “Cap infant sense conte” per fomentar la lectura entre els més petits. A aquesta iniciativa se li suma el subprojecte “Per Sant Jordi, cap infant hospitalitzat sense conte”, que pretén fer arribar contes als infants hospitalitzats i, així, poder gaudir d’aquesta festa cultural tan arrelada a casa nostra.

El projecte es duu a terme amb motiu de la diada de Sant Jordi i els infants que es visitin durant els pròxims dies a les consultes de pediatria dels centres d’atenció primària de la Corporació o a les consultes externes dels hospitals de Calella i Blanes podran emportar-se un llibre solidari a casa. També es repartiran exemplars entre tots els nens i nenes ingressats a la planta de Pediatria de l’Hospital de Calella.

Enguany, el conte que es repartirà es titula Compte amb el llop!, escrit per Antoni Argent i il·lustrat per Maria Jaime.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES