IniciNoticiesEsportsEn marxa les obres per substituir la gespa artificial del Camp Municipal...

En marxa les obres per substituir la gespa artificial del Camp Municipal d’Esports

L’inici de les obres en aquest equipament estan consensuades i coordinades amb el CFTordera i s’allargaran aproximadament un mes

El camp principal del Municipal d’esports té una superfície d’aproximadament 6.450 m² i com a conseqüència de la intensitat d’ús d’aquest i el pas del temps, la gespa ha minvat el seu rendiment inicial i en algunes zones es troba força malmesa.

Després que el Tribunal Català de Contractes del Sector Públic ha donat la raó a l’Ajuntament de Tordera amb el procés de licitació, contractació i adjudicació del procés de renovació de la gespa artificial del Camp Municipal d’Esports, finalment les obres ja han començat. Des del Club Futbol Tordera es mostren contents d’aquest inici tant esperat. Escoltem Josep Alsina, president del club torderenc.

Alsina gespa obres

“no oblidem que fa gairebé 18 anys que estem utilitzant el mateix terreny de joc, era una necessitat”

El Camp de futbol de Tordera és un equipament municipal que compta amb dos camps de joc, vestuaris, una aula de formació i altres espais de magatzem, bar i oficines. Actualment, el terreny de joc de tots dos camps està format per gespa artificial sobre sub-base asfàltica que va ser col·locada l’any 2005.

L’inici de les obres en aquest equipament estan consensuades i coordinades amb el CFTordera i tindran un cost final de 222.550,22€ i s’allargaran aproximadament un mes. Fins que no es finalitzi aquest procés de canvi, alguns dels equips del club aniran al camp de futbol municipal Palastadium Lluís Moner de Palafolls ha disputar els seus partits de lliga.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.