IniciNoticiesEducacióL’Ajuntament i l’Institut Lluis Companys treballen per ampliar places del cicle formatiu...

L’Ajuntament i l’Institut Lluis Companys treballen per ampliar places del cicle formatiu de Sistemes Microinformàtics i Xarxes

S’ ha obert el període de preinscripció del cicle formatiu grau mitjà. La preinscripció de batxillerat començarà el 19 d’abril

La preinscripció dels cicles de grau mitjà d’FP i els cicles d’arts plàstiques i disseny urbà, també de grau mitjà, ha arrencat aquest dimecres  de forma totalment electrònica. És la vegada que la preinscripció es fa més d’hora per evitar els problemes de falta d’assignació de places i duplicitats com altres anys.

També s’avança tot el procediment, de manera que tot l’alumnat sàpiga, el 31 de juliol, la plaça que té assignada i pugui començar les classes des del primer dia.

l’Institut Lluís Companys de Tordera es pot cursar el Cicle formatiu de grau mitjà de de sistemes microinformàtics i xarxes, i ho fa mitjançant aprenentatge Dual (combinant un any de formació a l’institut i el segon any a l’empresa). El regidor d’ensenyament, Pau Megias avança que de cara el curs vinent volen ampliar places del cicle. A més, es treballa amb la perspectiva d’aconseguir un cicle formatiu de grau superior de la mateixa temàtica.

pau cicle formatiu

“hem augmentat el nombre de places a Tordera”

Podeu consultar tota la informació sobre el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de sistemes microinformàtics i xarxes al web de l’institut Lluís Companys.

Tota la informació dels diferents ensenyaments es pot consultar al portal triaeducativa.gencat.cat, que aplega tota la informació i dates referents a la preinscripció. Pel que fa a la preinscripció de batxillerat començarà el19 d’abril i la dels cicles de formació professional i d’arts plàstiques i disseny de grau superior, el 26 de maig.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES